MENU

klantendienst

  • Islamhanout

  • Stalenstraat 23 3600 Genk België

  • info@islamhanout.be

  • 003268108196

  • BTW: 0644967648

Herroepingsrecht 

Retourformulier

privacybeleid islamhanout

Algemene voorwaarden 
 

 

KLACHTENPROCEDURE
Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan
u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport
of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk
gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding
bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij
kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.
Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om
klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@islamhanout.be. Vanaf
15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te
melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden
op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat
het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Algemene voorwaarden

1.0 Gegevens verkoper
Islamhanout is een eenmanszaak gelegen te Genk op de stalenstraat 23 met ondernemingsnummer BE0644967648

1.1 Toepasselijkheid
Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Islamhanout, zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene Voorwaarden deze Voorwaarden van toepassing.
Indien u uw bestelling plaats gaat u automatische akkoord met de algemene voorwaarde. Islamhanout heeft het recht deze Voorwaarden en de inhoud van de Internetsite te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

1.2 Transport
De verzendkosten in België zijn voor de klant tot 59,95 euro, vanaf dan zal Islamhanout de verzendkosten voor eigen rekening nemen.
De tarieven voor zendingen in België bedraagt 3,95 euro bij een postpunt en 4,95 voor thuislevering en voor Nederland 5,95euro bij een postpunt en 6,95euro voor thuislevering, voor Duitsland 8,95eur voor thuislevering. Islamhanout is niet aansprakelijk voor beschadigingen die tijdens het verzenden gebeuren.

Al onze pakketjes in België, Nederland en Duistsland worden verzonden met Bpost DHL DPD.
De plaats van de levering is altijd het opgegeven adres. Indien deze niet klopt dient de klant zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Islamhanout. Indien het pakketje al verzonden is zijn wij hier niet aansprakelijk voor.
Bestellingen worden zo snel mogelijk door ons verzonden mocht er vertraging zijn.

1.3 Levertijd.
Wij streven erna om de klant zo tevreden mogelijk te houden. Wij leveren binnen de 1 à 2 werkdagen in België. Mocht het pakketje later aankomen door een van onze leveringsmaatschappijen of door overmacht is Islamhanout hier niet verantwoordelijk voor.

Overschrijding van de leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren of te ontbinden. De manier van verpakking en verzenden en de keuze van het verpakkingsmateriaal wordt door Islamhanout bepaald.

1.4 Betaling.
Islamhanout bied 6 betaalmethodes aan. Ideal, Master Card, Bancontact, PayPal, kbc/CBC, en Belfius .

De pakketjes kunnen in België afgehaald worden op het adres stalenstraat 23 3600 Genk.

1.5 Eigendomsvoorbehoud.
Dit wil zeggen dat het pakketje eigendom is van Islamhanout totdat wij het geld ontvangen hebben.

Indien de klant in gebreke blijft de producten in ontvangst te nemen, zijn de hieruit voortvloeiende schade en kosten voor zijn/haar rekening. Eventuele retourzendingen aan Islamhanout zijn voor rekening van de klant en moeten franco en onder schriftelijke opgaaf van redenen geschieden.

1.6 Garantie
De klant moet bij het ontvangen van de artikelen alles controleren.
Indien er iets fout is, zo spoedig mogelijk contact opnemen met Islamhanout. ( binnen de 14 dagen na ontvangst ).

De retour kosten zijn altijd voor de klant. Behalve als de klant kan aantonen dat er een beschadiging aan het product is die door Islamhanout is veroorzaakt.

De gerouteerde producten dienen altijd in zelfde staat teruggestuurd te worden. Indien de producten door de klant beschadigd zijn en gerouteerd worden stellen wij meerdere opties voor.

1.7 Aansprakelijkheid
Islamhanout is niet aansprakelijk voor het deugdelijk en ongestoord functioneren van de telecommunicatie-infrastructuur en de gebruikte randapparatuur of voor uitval of onbereikbaarheid van haar systeem. Hieronder worden onder meer, maar niet uitsluitend, verstaan storingen in verband met data, storingen in de verbinding met Internetproviders, storingen in het gebruikte telecommunicatieverbindingen, volledige bezetting van lijnen, uitval van de elektriciteit en andere storingen.

Indien Islamhanout , om welke reden dan ook, enige schade moet vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of de dienst waardoor de schade is veroorzaakt.

Islamhanout kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die tijdens de verzending gebeurd.

Islamhanout is niet aansprakelijk voor de inhoud van de boeken. De klant dient deze keuze zelf te maken.
Islamhanout is niet aansprakelijk voor allergische reacties of medische compensaties.

1.8 Privacy
Privacyverklaring

Islamhanout verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op ons mail adres info@islamhanout.be

Verwerkingsdoeleinden
Islamhanout verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).
Rechtsgrond(en) van de verwerking
Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. [(a) toestemming,] [(b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst),] [(c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting)], [(f) (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen)] van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
[In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.]

Overmaken aan derden
Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen zoals MyOnlineStore, Facebook, Google, Coockies, ShopWeDo, Sendcloud etc.
Islamhanout garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode
De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).
Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens
De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.
Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:
- zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of
- een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: [aan te vullen];

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.
Klacht
De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Aanbieding

Betaal makkelijk met

  • Gratis verzending in België vanaf 59,95 EUR

  • Verzending in België vanaf 3,95 EUR

  • Betrouwbare levering

  • Niet goed = geld terug

© 2015 - 2019 Islamhanout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.