365 Qur'an reminders ( rose folie )

Vorige Artikel 3 van 3
€ 19,97 (inclusief btw)

365 Qur'an Reminder

Inspirerende Reminders, Het Hele Jaar Door!

Ben Je Ook Al Langer Op Zoek Naar Een Snelle, Leuke En Inspirerende Manier Om Kennis Over De Islam Tot Je Te Nemen En Handvatten Te Krijgen Om Als Een Nog Betere Moslim Te Leven? Vooral Om Geinspireerd En Herinnerd Te Worden Aan De Geboden Van De Schepper? Lets Wat Geen Moeite Kost En Toch Je Hart Vult Met Nog Meer Liefde Voor Allah?

Met Grote Plezier Willen Wij U Kennis Laten Maken Met De 365 Qur'an Reminders. 

Tegenwoordig Gaat Alles Zo Snel En De Dagen Vliegen Voorbij. Soms Is Het Even Nodig Om Een Korte Adempauze Te Nemen En Te Herinneren Wat Het Werkelijke Doel Is Van Het Leven. De 365 Qur'an Reminders Zijn Op Een Zeer Leuke Manier Ontwikkeld Voor Optimaal Gebruik Door Jong & Oud. Het Geeft Je De Kans Om Iedere Dag Weer Even Stil Te Staan Bij De Woorden Van Allah, Zonder Daar Enige Moeite Voor Te Hoeven Doen. Het Is Een Bron Van Inspiratie, Maar Ook Van Rust. Het Is Een Schat Aan Informatie, Maar Voelt Aan Als Ontspanning. 

Wil Jij Ook Dagelijks Herinnerd Woorden Aan De Woorden Van Allah En Iedere Dag Hasanaat Verdienen, Het Hele Jaar Door? Bestel Dan Nu De 365 Qur'an Reminders En Laat Geen Dag Meer Voorbij Gaan Zonder Een Moment Te Nemen Voor Het Gedenken Van Jouw Heer.

16Gb USB stick

10 reciteurs met de volledige Koran

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Islamhanout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel